Ihalainen: Tuulan vaalityössä on hieno olla mukana

Ajankohtaista 13:16

Lauri Ihalainen

Tunnen Tuulan pitkältä ajalta. Yhteiseen matkaamme mahtuu monia yhteisiä pohdintoja, tilaisuuksia ja ihmisten tapaamisia sekä puolueen ohjelmatyön tekemistä.

Asuimme takavuosina lähes naapureina. Näiltä ajoilta olemme olleet saman aktiivisen puolueosaston jäseniä.

Tuula on asioihin paneutuva, laaja-alainen osaaja ja yhteistyötaidot omaava ihminen. Tuula on arvot edellä Suomea ja maailmaa hahmottava presidenttiehdokas.

Tuulan vaalityön kivijalat – ihmisisyys, tasa-arvo, eriarvoisuuskehityksen vastustaminen ja toivon valon antaminen kaikille Suomessa ja maailmalla.

Tuulan käsitys turvallisuudesta on laaja-alaista – yksinäisyyden vähentämisestä, hyviin naapuruussuhteisiin aina tyttöjen aseman parantamiseen maailmalla.

Tuulan olen oppinut tuntemaan toisia arvostavana toverina. Tuula ei aloita puheita minä –sanalla vaan me. Me voimme muuttaa yhdessä maailmaa oikeudenmukaisemmaksi ihmisille ja luonnolle.

Tuulan vaalityössä on hieno olla mukana. Uskon, että sosialidemokraattisilla arvoilla on tässä ajassa suuri tarve, koskipa se työtä, työelämää ja hyvinvointiyhteiskunnan kehittämistä. Tuula edustaa näitä arvoja arvokkaasti, maltti säilyttäen ja katse tulevaisuuteen.

Tehdään yhdessä iloinen ja onnistunut presidentinkampanja.